Christian

KERST

Heeft u al plannen voor de Kerst?

Ook dit jaar is Restaurant Christian weer beide kerstdagen geopend voor lunch en diner. We serveren die dagen onderstaand menu.

CATERING

Kerstcatering,

Dit jaar kunt u ons kerstmenu online bestellen!
Scheelt u boodschappen doen en voorbereidingstijd.

Wij zorgen dat het menu geheel voorbereid voor u klaar staat.
U kunt het thuis eenvoudig afmaken met behulp van de bijgeleverde beschrijving.

Door onze beperkte capaciteit, verkopen we dit jaar een beperkt aantal kerstmenu’s.
Bestel dus op tijd!

Bestellen kan vanaf nu online of telefonisch, hier kunt u ook eventuele uitzonderingen doorgeven. Mocht u andere wensen of vragen hebben, dan horen wij dat graag, zodat we dat voor u persoonlijk kunnen aanpassen.

Het pakket kunt u afhalen bij restaurant Christian op 24, 25 of 26 december tussen 15.30-16.30 uur.
Voor 5 euro bezorgen wij het bij u thuis op de afgesproken tijd.
( Den Haag, Voorburg & Leidschendam de rest in overleg)

Kosten:
4 gangen 42,50 per persoon ( hierbij ontbreekt de zuurkool met kreeft)
5 gangen 47,50 per persoon.

 

 

Kerstmenu 2017

Hollandse wild gevogelte, aardappel, eendenlever en topinamboer.

Wilde zeebaars, Zeeuwse kokkels en fenegriek.

Europese kreeft, zuurkool, verse truffel en truffelschuim.

Hollandse hazenrug, rode kool, notenpuree, hazenpeper en hazenjus.

Kerstdessert.

 

Menu 5 gangen €75,00 (dit geserveerd in restaurant Christian)

Wijnarrangement 5 glazen €50,00

 

 

Wilt u met een wat groter gezelschap ( max. 14 personen of meer in overleg) komen en eventueel apart zitten, dan hebben wij onze cheftafel met uitzicht op de keuken beschikbaar.

Het is aan te raden om te reserveren op info@restaurantchristian.nl of 070-3838856 i.v.m. de beperkte capaciteit. Wij zullen uw reservering dan bevestigen.

Na de kerst gaan we een week dicht. We staan dinsdag 6 januari graag weer klaar om u te ontvangen.

Misschien ontmoeten we elkaar op een van deze dagen. Zo niet, dan wensen wij u fijne feestdagen toe en al het goeds voor 2018!

Met vriendelijke groet,
Christian van der Linden